no to mamy upaly!!!dzis jedyne 39 stopni a bedzie jeszcze gorecej!!!!!heheheh chyba mam stracha przed typowymi tu ponad 50 stopniami latem... tym bardziej ze wszyscy moi wspollokatorzy oraz wlasny osobisty chlopak maja w planie kazda wolna chwile= czyt weekendy spedzac nad morzem... hmmm no coz ja wtedy pracuje:/
no ale coz - zycie:)
a tymczasem w ramach porad jak walczyc z upalem polecam GAZPACHO(hehehe chociaz w polsce to chyba jeszcze trzeba chwilke poczekac na te upaly:)) czyli zimny przecier pomidorowy ktory ja calym sercem kocham i uwielbiam, a wero nie bardzo:)
GAZPACHO dla 4 osób sol, oliwa z oliwek z pierwszego tloczenia, ocet(jakis porzadny jablkowy lub z winogron) Przygotowanie 2. obrac i drobno pokroic pomidory,papryke, ogorka cebule i czosnek. wymieszac. |
0 komentarze:
Prześlij komentarz